Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Praha Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Policisté pátrají po ozbrojeném muži z Berounska trpícím schizofrenií! Může být nebezpečný

BEROUNSKO – Policisté pátrají po muži z Berounska trpícím schizofrenií, který odešel dnes před 5. hodinou ranní z místa bydliště s nožem. Může být nebezpečný sobě i okolí, proto se ho nesnažte zastavit sami a volejte linku 158. Mohl by být i v Praze mezi bezdomovci.

Policisté od brzkých ranních hodin dnešního dne 18. března 2022 pátrají po pohřešovaném muži z Berounska, který odešel krátce před 5. hodinou ranní z místa bydliště v Bubovicích.

Muž trpí schizofrenií a v době odchodu měl u sebe nůž. Může být tedy nebezpečný sobě, ale i okolí. Vazby má i na Prahu a část Zličína, kde by se mohl pohybovat v komunitě mezi bezdomovci.

36letý Marek Syrovátka je asi 180 cm vysoký, obézní postavy, má krátce střižené tmavé vlasy a modré oči. V době odchodu měl na sobě černou bundu, černé tepláky s pruhy značky Adidas, modré boty a batoh s barevnými ornamenty. Vzhledem k tomu, že muž má u sebe nůž, nesnažte se ho sami zastavit a v případě, že ho uvidíte, kontaktujte policisty na linku 158. Za pomoc s pátráním předem děkujeme.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz