Auto-Moto Doprava HZS Krimi Policie Pomáháme Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů ZZS

NÁROČNÝ ZÁSAH: Zraněného mladíka na Kroměřížsku v prudkém kopci transportovali hasiči pěšky i pomocí čtyřkolky

KROMĚŘÍŽSKO – Transport zraněného mladíka s pomocí čtyřkolky provedli dobrovolní hasiči z Chvalčova v sobotu 19. března krátce před čtvrtou hodinou odpolední. Mladý muž se zranil v katastrálním území obce Osíčko na Kroměřížsku nedaleko Kelčského Javorníku.

Zásah komplikoval špatně dostupný terén. Hasiči dojeli se čtyřkolkou co nejblíže ke zraněnému. Ten se ale nacházel v nižší části prudkého kopce, kde nebylo možné přijet. Proto hasiči pro muže šli pěšky.

FOTOGALERIE…

Na místě mu poskytli předlékařskou péči a poté ho přenesli ve vakuové matraci na nosítkách. Se zraněným tak hasiči museli vyšlápnout do prudkého kopce zpět ke čtyřkolce, se kterou ho transportovali k připravenému sanitnímu vozu, kde si mladíka do péče převzal lékař.

Zdroj: HZS Zlínského kraje
(LJ)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “NÁROČNÝ ZÁSAH: Zraněného mladíka na Kroměřížsku v prudkém kopci transportovali hasiči pěšky i pomocí čtyřkolky

  1. Pingback: DevOps Services

Comments are closed.