HZS Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů

V Újezdu u Valašských Klobouk v lokalitě Pavelkův mlýn shořela stodola! U požáru zasahovalo sedm hasičských jednotek

ÚJEZD U VALAŠSKÝCH KLOBUK – Dnes v noci shořela samostatně stojící stodola v Újezdu u Valašských Klobouk v lokalitě Pavelkův mlýn. Hlášení o požáru přijali hasiči v 1:35 hodin. K požáru vyjelo 7 jednotek hasičů.

Při příjezdu hasičů už byl objekt prakticky zničený. K uhašení hasiči použili dva útočné proudy vody C. Z hořící stodoly následně hasiči vynesli jednu malou tlakovou láhev na propan butan.

FOTOGALERIE…

Majitele upozornili na požár sousedé, které vzbudil výbuch. Ve stodole totiž byly uskladněny benzínové sekačky. Požárem byla zasažena i blízká skládka dřeva.
Vyšetřovatel hasičů spolu s Policií České republiky provedl nezbytné úkony. Po dohodě s majiteli byla stanovena škoda na majetku v předběžné výši 100 tisíc korun.

Další šetření příčiny vzniku požáru probíhá už za denního světla. K zranění osob naštěstí nedošlo.

K požáru vyjely jednotky Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje stanice Valašské Klobouky, Slavičín, Luhačovice, Zlín a Sboru dobrovolných hasičů obcí Újezd, Slavičín, Valašské Klobouky.

Zdroj: HZS Zlínského kraje
(RŽ)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “V Újezdu u Valašských Klobouk v lokalitě Pavelkův mlýn shořela stodola! U požáru zasahovalo sedm hasičských jednotek

Comments are closed.