Krimi Liberecký Pátrání Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

KRIMI: Jablonečtí kriminalisté dnešního rána zadrželi pětici osob z autoškol na Liberecku

JABLONEC NAD NISOU – Od dnešních brzkých úterních ranních hodin zasahovali policisté na několika místech v Jablonci nad Nisou, Tanvaldu a okolí. 

Nejen v katastru města Jablonce nad Nisou, ale i na několika dalších místech v Libereckém kraji probíhá od úterního rána koordinovaná policejní akce související s prověřováním několika případů, které jsme kvalifikovali jako podezření ze spáchání trestných činů zneužití pravomoci úřední osoby a přijetí úplatku. Do policejní akce je nasazeno několik desítek policistů Krajského ředitelství policie Libereckého kraje a Územního odboru Jablonec nad Nisou. Ke zvýšení bezpečnosti a z důvodu eliminace případných hrozeb byla do akce nasazena také zásahová jednotka, zejména pak z důvodu zadržení jednoho z pětice podezřelých, který je vlastníkem zbrojního průkazu a držitelem střelných zbraní. V průběhu úterního rána jsme zadrželi pět podezřelých osob z řad provozovatelů nebo majitelů autoškol a zkušebních komisařů a provedli jsme několik domovních prohlídek spolu s prohlídkami nebytových prostor. Kromě jiného jsme zasahovali také v budově městského úřadu v Tanvaldu.

V rámci spolupráce jsme požádali naše kolegy i v dalších krajích České republiky o součinnost, zejména při vytěžování důležitých svědků k případům fiktivně vydávaných potvrzení o vykonání zkoušek odborné způsobilosti potřebných k získání řidičského průkazu.

Autor: por. Bc. Vojtěch Robovský
Ilustrační snímek

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “KRIMI: Jablonečtí kriminalisté dnešního rána zadrželi pětici osob z autoškol na Liberecku

  1. Pingback: larry wheels
  2. Pingback: youtube niches

Comments are closed.