Krimi Liberecký Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

DÍTĚ V OHROŽENÍ: Policisté pátrají po další čtrnáctileté dívce z Kolínska! Viděna byla na Českolipsku

KOLÍNSKO / ČESKOLIPSKO – Policisté pátrají po další 14leté dívce z Kolínska, která se nevrátila ze školy domů. Její poslední pohyb byl zaznamenán v Horní Polici v okrese Česká Lípa. Mohla by být v přítomnosti neznámého kamaráda. Viděli jste ji? Volejte 158.

EDIT: DOBRÁ ZPRÁVA: Policisté postupně odvolali pátrání po dvou pohřešovaných čtrnáctiletých školačkách z Kolínska… Obě se vrátily domů

Policisté vyhlásili pátrání po 14leté Lence Kaňkové z obce Barchovice na Kolínsku v pátek 27. května 2022. Dívka se nevrátila ze školy domů. Naposledy komunikovala s rodinou v podvečer, kdy uvedla že je v přítomnosti staršího kamaráda, od té doby se nikomu neozvala. Její pohyb byl naposledy zaznamenán po 20. hodině v obci Horní Police v okrese Česká Lípa. Dívka je bezproblémová a doposud se nikdy nestalo, že se nevrátila domů. Vzhledem k věku dívky a obavy rodiny o její život, vyhlásili policisté pátrání po dívce jako po dítěti v ohrožení. Lenka Kaňková je asi 160 – 164 cm vysoká, střední postavy, má dlouhé rovné hnědé vlasy a hnědé oči. Naposledy byla oblečena do černého trička s výstřihem, černých tepláků PUMA, tmavé mikiny značky Adidas a bílých bot značky Jordan. U sebe má černou školní tašku a černou kabelku. Na krku má řetízek s bílým kamenem.
Viděli jste ji? Pokud máte jakékoliv informace o tom, kde by se dívka mohla nacházet, ozvěte se prosím policistům na linku 158. Za pomoc předem děkujeme.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “DÍTĚ V OHROŽENÍ: Policisté pátrají po další čtrnáctileté dívce z Kolínska! Viděna byla na Českolipsku

  1. Pingback: Douceur Beauty

Comments are closed.