Auto-Moto Doprava HZS Krimi Olomoucký Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZUJEME OBRAZEM: Na Olomoucku uhořel při nehodě řidič ve zdemolovaném autě, které pohltily plameny

OLOMOUCKO – Tragicky skončila dopravní nehoda s následným požárem automobilu, ke které došlo dnes krátce před 5. hodinou ráno u Olomouce u exitu z D46 ve směru na Hněvotín. O smrtelné nehodě jsme dnes již informovali. Hasiči nyní poskytli fotografie ze zásahu.

Automobil po nárazu do betonové stěny u dálnice začal hořet a ve zdemolovaném autě uhořel řidič! K události vyjeli olomoučtí hasiči a ostatní složky Integrovaného záchranného systému ČR. Podle předběžných informací z operačního střediska se uvnitř měla nacházet jedna osoba, což během hasebních prací vysokotlakým proudem jednotka hasičů bohužel potvrdila.

Řidič totiž při nehodě utrpěl zranění neslučitelná se životem a v havarovaném automobilu následně uhořel.

FOTOGALERIE…

Po uhašení automobilu si velitel povolal na místo zásahu technický speciál s hydraulickou rukou, aby nadzvedl vůz a vyloučil tak přítomnost další osoby. Následně došlo k závěrečnému ochlazení vraku. Vyšetřování příčin a okolností události si převzali policisté.
Zdroj: HZS Olomouckého kraje
(LB)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “AKTUALIZUJEME OBRAZEM: Na Olomoucku uhořel při nehodě řidič ve zdemolovaném autě, které pohltily plameny

  1. Pingback: this
  2. Pingback: look what i found

Comments are closed.