Auto-Moto Doprava HZS Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE OBRAZEM: Při střetu osobního automobilu s linkovým autobusem v Meziboří na Mostecku zemřeli dva lidé a další dva skončili v nemocnici

MEZIBOŘÍ NA MOSTECKU – Kriminalisté mostecké policie i nadále vyšetřují včerejší ranní tragickou nehodu osobního auta s autobusem v Meziboří na Mostecku, při které zemřeli v osobním  automobilem dva lidé. Další dva z osobního auta pak skončili s těžkým zraněním v nemocnici.

Ke střetu osobního automobilu s linkovým autobusem MHD vyjely včera před šestou hodinou ranní dvě jednotky hasičů. Dvě osoby, cestující v osobním vozidle, při nehodě na místě zemřely a další dvě byly zraněny. Potvrdil to mluvčí krajských záchranářů Prokop Voleník. U tragédie zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému ČR.

V autobuse cestoval jen řidič, který neutrpěl žádná zranění. Hasiči k vyproštění osob z havarovaného vozidla použili hydraulické vyprošťovací zařízení. Zraněné osoby si převzala do péče zdravotnická záchranná služba.

FOTOGALERIE…

Na místě zasahovala jednotka HZS ÚK ze stanice Litvínov a dobrovolná jednotka hasičů Meziboří.

Autor: redakce
Foto: HZS Ústeckého kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz