Doprava Dopravní podnik Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

UPŘESNĚNÍ: Při pádu stromu se zranil profesionální hasič, který se zřítil ze skály! Zraněni jsou ještě další dva hasiči

HŘENSKO – Při pádu stromu v lesním porostu se zranil jeden z profesionálních hasičů nad Hřenskem! Hasič údajně spadl ze skály po pádu stromu. Zraněni jsou ještě další dva hasiči.

Při zásahu u požáru v Národním parku České Švýcarsku byl dnes zraněn jeden z profesionálních hasičů, úraz se stal v lesním porostu při pádu stromu. Zraněný hasič byl transportován v podvěsu pod vrtulníkem letecké záchranné služby na bezpečné místo, pak s ním odletěl do nemocnice. Zraněni jsou ještě další dva hasiči. Potvrdil to plk. Miroslav Lukeš z Generálního ředitelství HZS ČR.

Dnes se zranili další dva zasahující hasiči. „Jeden byl poštípán divokými včelami nebo vosami a s alergickou reakcí byl následně převezen do děčínské nemocnice. Tam byl převezen i další hasič, který měl středně vážně zranění dolní končetiny,“ uvedl mluvčí krajských záchranářů Prokop Volejník.

Zjišťujeme podrobnosti…

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “UPŘESNĚNÍ: Při pádu stromu se zranil profesionální hasič, který se zřítil ze skály! Zraněni jsou ještě další dva hasiči

Comments are closed.