Auto-Moto Doprava HZS Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

KRIMI: Zdrogovaný čtyřiadvacetiletý řidič se zákazem řízení nad ránem havaroval s BMW v Bílině! Spolujezdec na zadních sedadlech vylétl z vozu a s těžkým zraněním byl transportován do nemocnice

BÍLINA – Čtyřicet minut po půlnoci dnes v Důlní ulici ve směru od sklárny Chudeřice na Bílinu havaroval čtyřiadvacetiletý řidič osobního vozidla BMW zřejmě nepřizpůsobil rychlost v levotočivé zatáčce, kde dostal smyk a vyjel do protisměru a posléze mimo komunikaci, kde se vozidlo několikrát otočilo přes střechu.

Jeho třiatřicetiletý spolujezdec, který seděl na zadním sedadle v důsledku těžké nehody vypadl z vozidla a utrpěl vážná zranění se kterými byl následně letecky transportován do nemocnice. Jednadvacetiletá spolujezdkyně a řidič vyvázli bez zranění.

„U řidiče policisté následně zjistili, že má od května letošního roku vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel a navíc mu vyšel pozitivní orientační test na drogy. Byl proto umístěn do policejní cely a budou s ním prováděny další úkony trestního řízení,“ uvedla mluvčí teplické policie por. Bc. Ilona Gazdošová s tím, že celou věc vyšetřuje kriminální policie pro přečiny těžké ublížení na zdraví z nedbalosti a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz