Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Kultura Liberecký Moravskoslezský Olomoucký Pardubický pieta Plzeňský Praha smutná zpráva Středočeský Technika Ústecký Vysočina Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů

PIETA: Veřejné poslední rozloučení se zesnulou zpěvačkou Hanou Zagorovou se uskuteční ve středu v Divadle Kalich

ČESKO – Poslední rozloučení se zesnulou zpěvačkou Hanou Zagorovou, která zemřela včera dopoledne, se uskuteční ve středu 31. srpna v Divadle Kalich, a to od 11.00 do 17.00 hodin. Informoval o tom zpěvaččin manžel Štefan Margita.

„Chtěl bych touto cestou poděkovat všem, kteří vyjádřili a vyjadřují soustrast s odchodem mé nejmilovanější manželky a vámi milované Hanky. Ani nedokáži vyjádřit slovy, jak moc mě vaše podpora v těchto těžkých chvílích pomáhá,“ napsal Štefan Margita.

Pro ty, kteří měli a mají Hanku rádi a chtějí se s ní přijít rozloučit osobně, budou mít příležitost ve středu 31. 8. 2022 v DIVADLE KALICH od 11 do 17 hodin. Hanka se do Kalichu ráda vracela a bude zde za nedlouho uveden muzikál z jejích písní Biograf láska.
„Hanka si vždy moc vážila vaši přízně a největší radost by jí udělalo, když si na ní vzpomenete při její písničce.“
Ze srdce vám děkuji za podporu.♥️
Štefan
Autor: redakce
Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “PIETA: Veřejné poslední rozloučení se zesnulou zpěvačkou Hanou Zagorovou se uskuteční ve středu v Divadle Kalich

Comments are closed.