Krimi Pardubický Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZUJEME VRAŽDU: Muž podezřelý z vraždy ve Vysokém Mýtě na Orlickoústecku před zadržením pozřel nezjištěnou látku a byl transportován do nemocnice, tam ale zemřel

VYSOKÉ MÝTO – muž podezřelý z vraždy ve Vysokém Mýtě na Orlickoústecku před zadržením pozřel nezjištěnou látku a byl transportován do nemocnice, tam ale zemřel.

Jak jsme již informovali, dnes ráno došlo přímo na ulici ve Vysokém Mýtě k násilnému úmrtí osoby. Podezřelého policisté zadrželi. „Veřejnosti nehrozí žádné nebezpečí,“ dodali krátce po činu policisté.

Nyní kriminalisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu vraždy. „Podezřelého jsme zadrželi krátce po činu. Těsně před zadržením muž pozřel dosud nezjištěnou látku, proto musel být převezen do nemocnice, kde na následky požití látky zemřel,“ dodávají ke skutku policisté.

Okolnosti vraždy i následného úmrtí podezřelého i nadále vyšetřují kriminalisté pardubické policie.

Autor: Honza Vraný
Zdroj: Policie ČR
Ilustrační snímek

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “AKTUALIZUJEME VRAŽDU: Muž podezřelý z vraždy ve Vysokém Mýtě na Orlickoústecku před zadržením pozřel nezjištěnou látku a byl transportován do nemocnice, tam ale zemřel

Comments are closed.