Auto-Moto Doprava HZS Krimi LZS Moravskoslezský Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda Technika tragická nehoda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: Při čelním střetu dvou osobních vozidel v Ostravě zemřel jeden z řidičů! Další byl s těžkým zraněním transportován do nemocnice

OSTRAVA – Posádky zdravotnické záchranné služby zasahovaly včera večer u vážné dopravní nehody v Ostravě. Po osmnácté hodině přijalo operační středisko informaci o čelním střetu dvou automobilů na ulici Rudná. Na místo události vyjely dva týmy – lékařský a zdravotnický.

U tragické nehody zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému ČR. Pětapadesátiletý muž zůstal zaklíněn v jednom z vozidel, musel být vyprošťován hasiči. Zasahující lékař zjistil, že nejeví žádné známky života. Utrpěl poranění, kterým podlehl bezprostředně po nehodě, ještě před příjezdem záchranářů. Lékař byl nucen konstatovat jeho smrt.

Další účastník, muž ve věku sedmačtyřiceti let, byl ošetřen se středně těžkým zraněním dolní končetiny. Tým jej následně předal do péče urgentního příjmu Městské nemocnice Ostrava.

Autor: PhDr. Lukáš Humpl
Ilustrační snímek

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz