Auto-Moto Doprava HZS Královehradecký Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda Technika tragická nehoda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

OBRAZEM: Tragická nehoda zastavila provoz u Týniště nad Orlicí! Při střetu dvou dodávek a kamionu zemřel jeden z řidičů

TÝNIŠTĚ NAD ORLICÍ – Dvě hasičské jednotky vyjely na základě oznámení dopravní nehody, která se dnes dopoledne stala na silnici č. 11 u Týniště nad Orlicí. Střetly se zde dvě dodávky a nákladní automobil. Z jednoho vozidla vyprostili hasiči zaklíněnou osobu a předali ji do péče zdravotnické záchranné služby.

Přes veškerou pomoc poskytnutou okamžitě na místě události zraněný řidič zemřel. Nikdo další zraněn nebyl.

FOTOGALERIE…

Jednotky dále zabezpečily všechny havarované automobily, provedly protipožární opatření a zasypávaly unikající provozní kapaliny. Komunikace byla po dobu provádění záchranných a likvidačních prací uzavřena. Po zadokumentování místa nehody policisty začali hasiči po 13. hodině s odstraněním následků nehody a úklidem vozovky, provoz byl obnoven po 14. hodině.

Na místě zasahovali profesionální hasiči ze stanice Rychnov nad Kněžnou a JSDH Týniště nad Orlicí. Okolnosti dopravní nehody vyšetřuje Policie ČR.

Zdroj: HZS Královéhradeckého kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “OBRAZEM: Tragická nehoda zastavila provoz u Týniště nad Orlicí! Při střetu dvou dodávek a kamionu zemřel jeden z řidičů

  1. Pingback: jarisakti

Comments are closed.