Finance Kultura Pomáháme PR Školní okénko Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

ZAUJALO NÁS: Onkologicky nemocné Leontýnce z Bíliny vykouzlila úsměv na tváři nová paruka od Nového Hára a společnosti Úklid pohoda

MOST / BÍLINA – Onkologicky nemocné Leontýnce z Bíliny vykouzlila úsměv na tváři nová paruka. Její výrobu zafinancovala mostecká společnost Úklid Pohoda ve spolupráci s Neziskovou organizací Nové Háro.

Malá Leontýnka se s onkologickou diagnózou potýká bohužel již podruhé. Chvilku se zdálo, že je zákeřná nemoc na ústupu, ale bohužel udeřila znovu a tak musí Leontýnka zase zabojovat.

„Spolu s partnerem Úklid Pohoda, který výrobu Leontýnky paruky financoval, jsme jí v této těžké době udělali obrovskou radost,“ dodává nezisková organizace Nové Háro. „Děkujeme, že s námi pomáháte a našemu dvornímu výrobci paruk Salon MagDAlena patří dík za další skvěle odvedenou práci.“

„Nelehký osud statečné osmileté Leontýnky nás velmi zaujal a chtěli jsme ji proto nějakým způsobem podpořit a to se povedlo i díky neziskové organizaci Nové Háro,“ dodal majitel mostecké společnosti Úklid Pohoda Martin Fajner.

Nezisková organizace Nové Háro je především parta lidí nesoucí odkaz její zakladatelky – Markétky Zagrapanové. Dvakrát si prošla ztrátou vlasů kvůli onkologickému onemocnění, kterému v lednu 2018 bohužel podlehla. A proto, že věděla, jak moc jí holá hlava vadila, jak špatně snášela zvědavé pohledy okolí, jak moc se díky tomu cítila jiná, založila Nové háro. Neziskový spolek, který pomáhá dětem v onkologické léčbě cítit se co možná „nejnormálněji“. Naším posláním je sbírat vlasy od dárců a vyrábět z nich paruky na míru konkrétnímu dítěti. Velká výhoda je v tom, že paruka na hlavě krásně sedí a vypadá přirozeně. Patronkou spolku je zpěvačka Lucie Bílá.

Více informací o organizaci Nové Háro naleznete také ZDE.

Úklid Pohoda z Mostu je rychle rostoucí dynamická úklidová firma, která v roce 2020 byla nominována na firmu roku pro Ústecky kraj (TOP5). Více informací o úklidové společnosti pak naleznete také ZDE.

Salon MagDAlena Vám nabízí více než 400 druhů paruk, příčesů, tupé, to nejdůležitější, co Vám nabízíme, je individuální přístup či možnost výroby paruky i z vlastních vlasů. Více o salónu naleznete ZDE:

Autor: redakce
PR

 

One Reply to “ZAUJALO NÁS: Onkologicky nemocné Leontýnce z Bíliny vykouzlila úsměv na tváři nová paruka od Nového Hára a společnosti Úklid pohoda

Comments are closed.