dobrovolní hasiči HZS Jihomoravský Krimi Policie požár Požár bytu Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

Při požáru v ubytovně v Brně skončili dva lidé v péči záchranářů! Jedna žena se nadýchala zplodin a byla převezena do nemocnice


BRNO – Po požáru v pokoji ubytovny na ulici Poděbradova v Brně skončili dva lidé v péči záchranné služby. Jedna žena byla odvezena do nemocnice.

Dnes v 11.35 hodin přijalo operační středisko hasičů informaci o požáru v ubytovně na ulici Poděbradova v Brně. K události hasiči vyslali 2 profesionální hasičské jednotky s 5 vozidly a také jednotku dobrovolných hasičů.

Požár zasáhl jeden z pokojů ve třetím patře. Jeho obyvatelka skončila v péči posádky záchranné služby, stejně jako další muž. Při příjezdu hasičů byl požár z části uhašen použitím přenosných hasicích přístrojů a k jeho dohašení stačil nástěnný hydrant.

Během 20 minut od nahlášení události hasiči oheň zlikvidovali a prostor odvětrávali. Vyšetřovatel odhadl předběžně škodu na 250 tisíc korun a příčinou vzniku požáru se dále zabývá.

Autor: Jaroslav Mikoška
Foto: HZS Jihomoravského kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz