Auto-Moto Doprava HZS Krimi Policie Praha Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů Zvířata

AKTUALIZUJEME: Kriminalisté zahájili s 29letým mužem trestní stíhání pro trestný čin poškození cizí věci a týrání zvířat, za což mu v případě odsouzení hrozí až 6 let vězení! Žhář zapálil stáje, ve kterých uhořelo osm koní


PRAHA – Kriminalisté prvního policejního obvodu zahájili s 29letým mužem trestní stíhání pro trestný čin poškození cizí věci a týrání zvířat, za což mu v případě odsouzení hrozí až 6 let vězení. Zároveň podali podnět na jeho vzetí do vazby, o čemž bude rozhodovat soud.

Muž je podezřelý ze založení požáru v Praze 7 na Císařském ostrově, při kterém uhořelo osm koní. Muž je podezřelý ještě z dalších trestných činů.

U rozsáhlého požáru stájí na Císařském ostrově v Praze zasahovaly v úterý 11.dubna jednotky profesionálních i dobrovolných hasičů. V plamenech, které pohltily dřevěné stáje, uhynulo osm koní.

Na místě zasahovali hasiči ze tří pražských stanic a hasiči ze tří dobrovolných jednotek. Objekt o rozloze 20 x 10 metrů byl v době příjezdu hasičů v plném rozsahu. Ve stáji bylo osm koní, které v plamenech bohužel uhynuli!

PSALI JSME TAKÉ: TRAGÉDIE OBRAZEM: Při rozsáhlém požáru stájí na Císařském ostrově v Praze uhynulo v plamenech osm koní!

Autor: redakce
Zdroj: Policie ČR
a HZS Praha

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “AKTUALIZUJEME: Kriminalisté zahájili s 29letým mužem trestní stíhání pro trestný čin poškození cizí věci a týrání zvířat, za což mu v případě odsouzení hrozí až 6 let vězení! Žhář zapálil stáje, ve kterých uhořelo osm koní

Comments are closed.