Auto-Moto Doprava HZS Krimi Olomoucký Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda Technika tragická nehoda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

Hasiči stabilizovali dům poškozený po nárazu auta. Nehoda bohužel skončila tragicky


PŘEROVSKO – U tragické dopravní nehody zasahovaly dnes ráno v Hranicích-Velké složky Integrovaného záchranného systému ČR, kde osobní auto před 6. hodinou ráno narazilo do neobydlené části domu. 

Uvnitř zdemolovaného vozidla zůstal zaklíněný těžce zraněný řidič. Muže přivolaní hasiči pomocí hydraulických nástrojů vyprostili a zahájili společně se záchranáři resuscitaci. I přes veškerou snahu zasahujících se bohužel nepodařilo obnovit jeho životní funkce.

FOTOGALERIE…

Jelikož byla jedna z nosných zdí budovy nárazem poškozena, museli jsme ji stabilizovat a zabezpečit tak, aby nedošlo k dalšímu zřícení a ohrožení obyvatel. Na místo velitel zásahu proto povolal speciální kontejner s vybavením určeným pro stabilizaci budov.

Dřevěnými vzpěrami jsme narušenou část obvodového zdiva zajistili a místo jsme opáskovali. Objekt hasiči předali majiteli. Po zaměření a vyšetření příčin a okolností nehody PČR se o odtah vozu postarala odtahová služba.

Zasahovala profesionální jednotka ze stanice Hranice a Přerov. Okolnosti tragické nehody i nadále vyšetřují dopravní policisté.

Autor: por. Mgr. Lucie Balážová
Zdroj: HZS Olomouckého kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “Hasiči stabilizovali dům poškozený po nárazu auta. Nehoda bohužel skončila tragicky

Comments are closed.