Kultura kulturní akce Pozvánka Technika tip redakce Tipy na výlet Ústecký YouTube Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

REPORTÁŽ: Ohana Horor Cirkus opět děsil chomutovské publikum


CHOMUTOV – První český hororový cirkus opět zavítal do Chomutova! Program POSLEDNÍ NÁDECH je plný symbolů problematiky lidstva v postapokalypse. Téma show diváky přenese do momentu katastrofy lidstva a její boj o přežití. Hororové vystoupení v podání aktérů Ohana horor cirkusu určené i pro dospělé a mladistvé a jen pro povahy silné, chomutovské publikum cirkus natolik zaujal že je opravdu hororový program a též měl také vyprodaný cirkusový stan.

Ohana Umělecká skupina složená z evropských a asijských artistů přijela po necelém roce do Ústeckého kraje, náš redaktor se vydal na jedno vystoupení v Chomutově na Kamenném vrchu, s tématem nazvaným Poslední nádech. Diváci mohli vidět jejich nový koncept zábavy, který v České republice ještě nebyl. Velká artistická show na motivy filmu To i spousta dalších, pod cirkusovým stanem evokuje hororovou atmosféru – strach, napětí i nejistotou. Připravili si scénu s výběrem výkonů afrických, asijských i evropských umělců. Z řad novinek nám vystoupení ukázalo domorodské skákače, ohnivý trinidadský národní tanec, adrenalinové vystoupení na válcích a mnohem víc ve spojení s vašimi oblíbenými tvářemi.

Samozřejmě nechybí ani hororový šílený klaun Špína, který si připravil a nastudoval nové akce, u kterých diváci nebudou tušit, co s nimi zrovna udělá.

„Horor cirkus je plný extrému, drsného humoru a zábavy, jakou jste ještě nezažili.“

ŠPÍNA – (klaun) také pod jménem Mates Břešťák vystupuje též na mobilní aplikaci TIKTOK a dělá zajímavá a zábavná videa v cirkusovém kostýmu v převleku Klauna , také musíme zmínit že Mates Břešťák alias ŠPÍNA se také objevil v hojně sledovaném v televizním pořadu Prostřeno, kde vařil jídla pro hosty a soutěžil, kdo si uvaří více bodů.

FOTOGALERIE…

Autor: Dlask Lukáš
Foto: Dlask Lukáš