Auto-Moto Cestování Doprava HZS Krimi Liberecký Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Během jízdy se na Jablonecku od vozidla odpojil obytný přívěs a narazil do několika zaparkovaných aut…


JABLONECKO – Obytný přívěs se odpojil od vozidla během jízdy. Výsledkem jsou tři poškozená zaparkovaná vozidla u jednoho z domů v Maršovicích na Jablonecku.

V sobotu dopoledne krátce před desátou hodinou se stala dopravní nehoda v Maršovicích. Řidič s vozidlem Ford Ranger s obytným přívěsem Eriba jel po silnici druhé třídy ve směru od Pěnčína do Jablonce nad Nisou, kde se mu na rovném úseku obytný přívěs odpojil od vozidla. Následně samotný přívěs vyjel vlevo mimo vozovku, kde narazil do zaparkovaného vozidla BMW 320 I a do druhého zaparkovaného vozu VW Sharan, který se ještě odrazil do třetího zaparkovaného vozidla Škoda Fabia.

FOTOGALERIE…

Alkohol u řidiče Fordu Ranger policisté vyloučili provedenou dechovou zkouškou, která měla negativní výsledek. Ke zranění osob naštěstí nedošlo a celková výše způsobené škody činí částku 275 000 korun. Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou věc vyřešili na místě jako dopravní nehodu s projednáním a viníkovi udělili blokovou pokutu.


Autor: nprap. Dagmar Sochorová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “Během jízdy se na Jablonecku od vozidla odpojil obytný přívěs a narazil do několika zaparkovaných aut…

  1. Pingback: i loved this

Comments are closed.