Auto-Moto Doprava HZS Krimi letiště LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

DRAMA: Při takzvaném driftováním v rámci tuningového srazu Car Wars na bývalém letišti Panenský Týnec na Lounsku se zranil spolujezdec, který vypadl z okna jedoucího vozu


PANENSKÝ TÝNEC – Při takzvaném driftováním v rámci tuningového srazu Car Wars na bývalém letišti Panenský Týnec na Lounsku se zranil spolujezdec, který vypadl z okna jedoucího vozu. Na místě tak zasahovali záchranáři a povolán byl i vrtulník leteckých záchranářů.

K nehodě došlo včera odpoledne a zraněného spolujezdce do ústecké nemocnice následně transportoval vrtulník. Potvrdil to mluvčí krajských záchranářů Prokop Voleník s tím, že muž utrpěl středně vážná zranění. Okolnosti nehody vyšetřují policisté.

Před dvěma lety došlo při tuningovém srazu na letišti v panenském Týnci dokonce k tragické nehodě, při které zemřel mladík. Tehdy jedoucí auto narazilo do stojícího vozu. Spolujezdec tehdy střet nepřežil.

Autor: Honza Vraný
Ilustrační snímek

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz