Krimi Policie Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZACE: Jednatřicetiletého muže vyšetřovatel obvinil ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu pokusu a z usmrcení z nedbalosti… Při incidentu zemřelo v Mostě malé dítě


MOST – Kriminalisté mostecké policie před okamžikem zveřejnili další podrobnosti ke včerejší tragické události, ke které došlo v ulici Rozmarýnová v Mostě. V jehož důsledku bohužel zemřelo dítě předškolního věku. Konflikt se odehrál mezi dvěma muži, přičemž jeden z nich měl v náručí malé dítě. To při potyčce utrpělo bodnořezné zranění, jemuž bohužel i přes veškerou snahu zdravotníků o jeho záchranu na místě podlehlo. Policisté večer v souvislosti s událostí zadrželi dva muže.

Jednoho ze zadržených mužů ve věku 31 let dnes krajský vyšetřovatel obvinil ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu pokusu, jehož se měl dopustit vůči dalšímu zadrženému (46 let). Přitom však došlo ke zmíněnému zranění a následně usmrcení dítěte. Proto byl dotyčný kromě pokusu vraždy obviněn také z usmrcení z nedbalosti.

Vyšetřovatel podá státnímu zástupci podnět k jeho vzetí do vazby, o němž bude rozhodnuto v následujících dnech.

Autor: por. Mgr. Miroslava Glogovská

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz