Auto-Moto dobrovolní hasiči Doprava drážní hasiči HZS kolejiště Krimi LZS Nezaradené Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda stroj Technika tragická nehoda Ústecký vražda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví železniční trať Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: Střet osobního auta s vlakem na železničním přejezdu v Rumburku nepřežili dva lidé, třetí byl letecky transportován do nemocnice


RUMBURK – Na železničním přejezdu v Rumburku došlo dnes v podvečer k tragické železniční nehodě. Střetlo se tam osobní auto s vlakem! Nehodu nepřežili dva lidé, třetí byl letecky transportován do nemocnice.

K dopravní nehodě osobního vozu s osobním vlakem, která se stala na železničním přejezdu v Rumburku, ulici Výletní, vyjela dnes v 17:50 hodin profesionální jednotka z hasičské stanice Šluknov, jednotka hasičů SŽ Liberec a dobrovolné jednotky hasičů Rumburk a Jiříkov.

V osobním voze cestovaly tři osoby, z toho dvě osoby byly smrtelně zraněny, třetí zraněná osoba byla následně letecky transportována do nemocnice. Cestující a posádka vlaku byly bez zranění. Příčinu a okolnosti dopravní nehody i nadále vyšetřují policisté.

Zdroj: HZS Ústeckého kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz