Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Policisté pátrají po 53letém vězni z Kolínska, který se nevrátil z povolené vycházky… Neviděli jste ho někde?


KOLÍNSKO – Odsouzený se nevrátil z povolené vycházky. Pokud ho uvidíte, kontaktujte policisty na lince 158. 

Policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o pomoc a spolupráci při pátrání po 53letém vězni. Odsouzený měl povolené vycházky, ze kterých se měl vrátit dnes, tj. 11. června, do poledních dvanácti hodin.

Policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o pomoc a spolupráci při pátrání po 53letém vězni z Kolínska. Odsouzený František Chaloupka měl povolené vycházky a měl se vrátit 11. června 2023 do poledních dvanácti hodin. K jeho návratu do věznice Jiřice však nedošlo.

Hledaný vězeň je vysoký asi 175 cm, střední postavy. Má zelené oči a hnědé vlasy. Na obou ramenech má tetování a také má potetovanou pravou ruku, tzv. rukáv. O popisu oblečení, které by mohl mít na sobě, nemáme informaci. Odsouzený si odpykával trest ve věznici za neplnění vyživovací povinnosti. Vzhledem k tomu, že pátrání doposud nebylo úspěšné, obracíme se na veřejnost s žádostí o pomoc. Pokud vězně uvidíte, nebo máte k jeho pohybu jakékoliv informace, kontaktujte policisty na tísňové lince 158. Děkujeme všem předem za pomoc s pátráním a poznatky, které by nám pomohly k nalezení hledaného.

Po hledaném kriminalisté vyhlásili pátrací akci, do které se zapojilo několik hlídek policistů.

Bližší informace k hledanému muži naleznete zde v odkazu: https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=13560611230120Pokud odkaz není aktivní, pátrání již není aktuální.

Vzhledem k tomu, že pátrání doposud nebylo úspěšné, obracíme se na veřejnost s žádostí o pomoc. Pokud vězně uvidíte, nebo máte k jeho pohybu jakékoliv informace, kontaktujte policisty na tísňové lince 158.

Děkujeme všem předem za pomoc s pátráním a poznatky, které by nám pomohly k nalezení hledaného.

Autor: por. Bc. Michaela Richterová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz