Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů Zvířata

AKTUALIZUJEME: Psovodům děčínských strážníků se podařilo dopadnout muže, který poškodil elektrický ohradník u jednoho z výběhů Zoologické zahrady Děčín


DĚČÍN – Psovodům děčínských strážníků se podařilo dopadnout muže, který včera večer poškodil elektrický ohradník u jednoho z výběhů Zoologické zahrady Děčín na Pastýřské stěně.

Podezřelý muž zásahem do elektrického ohradníku vypustil tlupu makaků chocholatých. Podle strážníků pachatel následně vnikl do objektu „Nebíčko.“ Strážníci muže předali Policii ČR k dalšímu šetření a objekt byl následně řádně zajištěn provozovatelem.

FOTOGALERIE…

Vinou nezvaného návštěvníka, který včera ve večerních hodinách poničil elektrický ohradník u jednoho z výběhů, došlo k úniku celé tlupy makaků chocholatých. Některé opice zůstaly v areálu zoo, jiné se ale již pohybují v jejím okolí. V případě, že byste opice zahlédli, nepokoušejte se je v žádném případě sami chytat a informujte nás urychleně o místě výskytu na tel. č. 603 249 680 nebo 605 866 686.

Autor: redakce
Zdroj: Psovodi MP Děčín
K-9 MP-DC

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz