Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Středočeský Technika YouTube Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

VIDEO: Pomozte policistům z Příbramska ztotožnit muže podezřelého z loupeže


PŘÍBRAMSKO – Informace k jeho osobě či jeho pohybu nám sdělte na linku 158.  Příbramští kriminalisté prověřují případ loupeže, k níž došlo letos 29. ledna v podvečerních hodinách na autobusové zastávce ve Fibichově ulici v Příbrami.

K loupeži mělo dojít dle dosavadního šetření pravděpodobně tak, že neznámý muž oslovil poškozeného 59letého muže na autobusové zastávce s tím, zda si spolu nedají alkohol. Oba, aniž by se znali, společně asi hodinu popíjeli, povídali si a poté z ničeho nic neznámý muž poškozeného napadl uzavřenou dlaní do oblasti hlavy a přinutil jej k vydání mobilního telefonu. Posléze, co se muž po napadení zmocnil telefonu, nastoupil do autobusu, který v tu chvíli přijel a odjel směrem na Hořovice.

Dalším šetřením kriminalisté zjistili, že by se podezřelý mohl pohybovat jak po středních Čechách, konkrétně na Příbramsku, tak i po Plzeňsku, nicméně nejsou vyloučeny ani jiné kraje.

Proto se v této souvislosti obracíme na širokou veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání po dosud neztotožněném muži. Pokud ho poznáváte nebo máte k jeho osobě či pohybu jakékoliv poznatky, kontaktujte nás, prosím, na telefonním čísle 731 819 330 nebo na tísňové lince 158.

Komisař služby kriminální policie zahájil ve věci úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zločinu loupeže, za což pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí trest odnětím svobody na dva roky až deset let.

Děkujeme předem za veškeré informace, které by nám pomohly s dopadením muže.

Autor: por. Bc. Michaela Richterová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz