Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Policisté pátrají po pohřešovaném muži z Kolína! Neviděli jste ho někde?


KOLÍNSKO – Pomozte policistům s pátráním po 44letém muži z Kolína. Včera zanechal doma rodině dopis na rozloučenou a od té doby je nekontaktní. Pátraly po něm desítky policistů, i vrtulník, zatím neúspěšně. Pokud jste ho viděli, volejte tísňovou linku 158.

Kolínští policisté od včerejška pátrají po 44letém muži z Kolína, jehož pohřešování oznámila rodina. S ohledem na to, že muž rodině zanechal dopis na rozloučenou, obávají se jeho příbuzní i policisté o jeho zdraví a život. Pohřešovaný František Kruliš byl naposledy rodinou viděn 19. června 2023 v Lošanech na Kolínsku. Na sobě by mohl mít khaki oblečení, podrobnější popis bohužel neznáme.

Markanty, kterých by si případní svědci mohli všimnout, jsou jizvy na levém lýtku, stehnu a levé paži. Osobní vozidlo a mobil pohřešovaného byly nalezeny dnes v obci Toušice na okrese Kolín.

František Kruliš je asi 190 cm vysoký, štíhlé postavy, má tmavě hnědé krátké vlasy a hnědé oči. Do pátrací akce byla zapojena více jak desítka policistů, vrtulník Letecké služby a kynolog se služebním psem, bohužel se ale zatím nepodařilo muže vypátrat. Jestli pohřešovaného uvidíte nebo jste ho viděli a máte jakékoliv informace o tom, kde by se nyní mohl zdržovat, zavolejte prosím na bezplatnou linku tísňového volání 158.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz