Kultura kulturní akce PR Praha Reklamy Rozhovor Technika YouTube Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

VIDEOROZHOVOR: Hitmaker Michal David & Red Zone. Společný koncert a otázky na tělo!


PRAHA – Nedávno se uskutečnil velký koncert Michala Davida v Praze. Jednalo se o jediný exkluzivní koncert slavného hitmakera tento rok v Praze, proto se celá událost řadila k těm významným v roce 2023. Celá akce se odehrála na krásné, nové letní scéně Občanské plovárny a velké pódium s projekcí pro tuto jedinečnou show se stavělo několik dní.

Akce s názvem Prosecco fest měla nádech italského stylu a to nejen pro to, že moderátorem koncertu byl italský showman Davide Mattioli, ale také pro to, že po celý den před koncertem i během koncertu mohli návštěvníci ochutnat nejrůznější italské speciality, kvalitní italská vína a dopřávat si speciální italská Prosecca. To, že bude koncert vyprodaný do posledního místa bylo dopředu jasné, zejména potom co bylo oznámeno, že se jedná o jediný pražský koncert tento rok. Koncertní show to byla fantastická, koncert trval dvě hodiny a zazněly všechny nesmrtelné hity a přítomní návštěvníci si užili opravdový dvouhodinový hitový „megamix“ Michala Davida a jeho doprovodné kapely Kvatro.

Jednu zvláštnost oproti jiným však tento koncert měl. Michal David běžně na svých koncertech nemívá hosty ani předskokany, ale v Praze tomu bylo jinak! Jedinečné pozvání na koncert dostala totiž mladá, dívčí hudební skupina RED ZONE. Tři talentované krásky tvořící nové, energické a čím dál tím populárnější hudební trio se ujaly role předskokanů a už tak před samotným koncertem pořádně rozparádily přítomné diváky a představily svoje převážně autorské taneční hity. Jelikož „dračice“ z RED ZONE jsou velice akční a multifunkční a kromě zpěvu působí také jako reportérky pro Glamour TV, využiliy volné chvilky v zákulisí k tomu aby Michala Davida vyzpovídaly a ještě před vstupem na pódium položily českému králi diskoték několik otázek pěkně na tělo! Ten na vše dívkám s úsměvem odpovídal a poodhalil i mnoho plánů a budoucích novinek, které slavný zpěvák chystá.

Rozhovor Red Zone s Michalem Davidem zde:

FOTOGALERIE…

Autor: Petr Dvořák

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz