Auto-Moto Cestování dobrovolní hasiči Doprava drážní hasiči HZS kolejiště Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví železnice železniční trať Zprávy podle krajů ZZS

OBRAZEM: Při nedělním střetu dodávky s nákladním vlakem na železničním přejezdu v severní části Mělníka se těžce zranil řidič z auta


MĚLNÍK – Ke střetu nákladního vlaku s dodávkou na železničním přejezdu v ulici Rozhled v severní části Mělníka byla v neděli ráno vyslána profesionální jednotka z centrální hasičské stanice Mělník s dobrovolnou jednotkou obce Mělník Vehlovice – Chloumek a podnikovou jednotkou Správy železnic Kralupy nad Vltavou.

Hasiči asistovali posádkám zdravotnické záchranné služby při ošetřování řidiče, který byl při jejich příjezdu mimo vozidlo. Poté přenesli zraněného muže do přivolaného vrtulníku, který pak odletěl s pacientem do nemocnice v pražském Motole. Člen týmu posttraumatické péče HZS Středočeského kraje poskytl pomoc ženě, která byla svědkyní nehody, a také strojvůdci vlaku. Nakonec jednotky hasičů pomohly s naložením vraku na odtahovou službu.

FOTOGALERIE…

Provoz na železniční trati byl na obou kolejích po celou dobu zásahu zastaven, obnoven byl až na pokyn drážních hasičů po došetření nehody v neděli v 13.15 hodin.

Zdroj: HZS Středočeského kraje
a SDH Chloumek

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz