Auto-Moto Doprava HZS Královehradecký Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

Pět lidí se zranilo u Kostelce nad Orlicí při střetu pěti vozidel!


KOSTELEC ND ORLICÍ – Na 4 hodiny uzavřela silnici č. 11 mezi Častolovicemi a Kostelcem nad Orlicí včerejší odpolední dopravní nehoda 3 osobních automobilů (jeden z nich s přívěsem s lodí), dodávky a obytného vozu.

Navzdory závažnosti nehody nebylo nutné nikoho z vozidel vyprošťovat. Hasiči zajistili místo události, provedli stabilizaci vozidel, protipožární opatření, zasypání uniklých provozních náplní sorbentem a spolupracovali se záchranáři při ošetření 5 zraněných osob. Objízdné trasy a šetření nehody zajistila Policie České republiky. Před samotným zprovozněním frekventovaného úseku byl náklad z dodávky přeložen do 2 náhradních vozů. Na žádost majitele člunu byla rozstříhána konstrukce pro převoz lodi, aby nedošlo k poškození dalších vozidel při odtahu.

FOTOGALERIE…

Zásah byl ukončen v 18:56 hodin a podíleli se na něm profesionální hasiči ze stanice Rychnov nad Kněžnou a dobrovolná jednotka z Kostelce nad Orlicí.

Zdroj: HZS Královéhradeckého kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz