Auto-Moto dobrovolní hasiči Doprava HZS Královehradecký Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda Technika tragická nehoda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZUJEME OBRAZEM: Při čelním střetu dvou aut na Královéhradecku zemřela řidička! Dvě děti jsou těžce zraněny


KRÁLOVÉHRADECKO – Při čelním střetu dvou osobních aut na Královéhradecku zemřela řidička jednoho z havarovaných aut! Těžce zraněny byly i dvě děti! Jedno z aut skončilo mimo vozovku na boku! U tragické nehody zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému ČR včetně vrtulníku leteckých záchranářů.

Dnes není na silnicích dobrý den! Od rána posádky záchranářů vyjížděly již k několika dopravním nehodám a i v době psaní tohoto příspěvku LZS předává v traumacentru muže, těžce zraněného u další z nich.

Nejvážnější dopravní kolize se dnes ale odehrála na Královéhradecku o půl deváté, kdy došlo k čelním střetu dvou osobních aut u Rozběřic. Na pomoc vyslali naši operátoři tři záchranářské posádky spolu s lékařem a inspektorem provozu. Zároveň k místu nehody odstartoval také vrtulník LZS Kryštof 6. Při střetu vozidel došlo ke zranění všech čtyřech cestujících, kteří v nich cestovali. Dva z nich byly nezletilé děti. Obě záchranáři po poskytnutí potřebné péče transportovali do traumacentra s podezřením na vážná poranění trupu a končetin, jedno na palubě vrtulníku LZS. Další z účastníků byl převezen do nemocnice s lehkými zraněními. Jedna osoba utrpěla při nehodě mnohočetná zranění natolik závažná, že jim na místě podlehla. Jezděte tak, abyste dojeli a nikomu nechyběli.

FOTOGALERIE…

Profesionální hasiči ze stanic Hradec Králové – Pražská a U Přívozu a dobrovolní hasiči jednotky Chlum (Všestary) zasahovali na komunikaci I/35 u nahlášeného čelního střetu 2 osobních automobilů se zaklíněním posádek. Po příjezdu hasičů na místo zásahu byly 3 zraněné osoby z vozidla již venku, z toho 2 děti. Přes veškerou snahu všech zasahujících se nepodařilo zachránit řidičku jednoho z vozidel.

Okolnosti tragické nehody vyšetřují policisté.

Zdroj: ZZS KHK
a HZS Královéhradeckého kraje
Foto: Jan Rudolf / ZZS KHK

a HZS KHK

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz