Auto-Moto Cestování Jihočeský Krimi Nezaradené Pátrání Policie Složky IZS Technika Z domova Zprávy podle krajů

NEUVĚŘITELNÉ: Motorkář se řítil po silnici šílenou rychlostí! Jeho tachometr v určitých chvílích zobrazuje rychlost, která se blíží až k třem stům kilometrů v hodině!


ČESKOKRUMLOVSKO – Policisté prošetření velmi nebezpečnou jízdu motorkáře který na Českokrumlovsku několikrát porušil pravidla silničního provozu. Naše redakce získala video z neuvěřitelně hazardní jízdy.

„Z videa, které natočil sám řidič motocyklu, a následně jej zveřejnil na sociálních sítích, je patrné, že během své jízdy nebezpečně předjížděl v místech, kde je to zakázané a navíc také soustavně porušoval nejvyšší povolenou rychlost, „ napsal mluvčí policie Miroslav Šupík.

„Motocyklista stejně tak překračoval nejvyšší povolenou rychlost i v obci Černá v Pošumaví, kterou se místy řítil rychlostí přesahující sto dvacet kilometrů v hodině. Svou jízdou řidič motocyklu hazardoval nejen se životem svým, ale i s životy ostatních účastníků silničního provozu, dodal také mluvčí policie Miroslav Šupík.

Policisté proto žádají svědky této nebezpečné jízdy aby svá svědectví, případně kamerová záznamy poskytli Českokrumlovským policistům nebo se obrátili na linku 158.

Autor: Redakce
Zdroj: Policie ČR