Auto-Moto cyklista dobrovolní hasiči HZS Jihočeský Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda Technika tragická nehoda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

Třiasedmdesátiletá cyklistka po střetu s vozidlem na Českobudějovicku utrpěla zranění neslučitelná se životem


ČESKOBUDĚJOVICKO – V úterý ve večerních hodinách mezi obcemi Trhové Sviny a Mohuřice na Českobudějovicku došlo k tragické dopravní nehodě. Došlo zde ke střetu osobního automobilu tovární značky Fiat a cyklistky jedoucí na elektrokole.

Třiasedmdesátiletá cyklistka, která byla vybavena ochranou přilbou, utrpěla při dopravní nehodě zranění, která byla neslučitelná se životem. Pětapadesátiletá řidička vozidla po dopravní nehodě z místa odjela. Českobudějovičtí kriminalisté řidičku vozidla vypátrali o pár hodin později a nyní se okolnostmi této tragické dopravní nehody nadále zabývají. Řidička osobního automobilu je v současné době podezřelá ze spáchání hned dvou trestných činů a to usmrcení z nedbalosti a neposkytnutí pomoci řidičem dopravního prostředku, za což jí v případě prokázání viny hrozí až šestiletý trest odnětí svobody.

Autor: por. Miroslav Šupík, DiS

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz