Auto-Moto dobrovolní hasiči Doprava HZS Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů ZZS

Řidič na Zlínsku při průjezdu lesem z Bohuslavic směrem na Doubravy narazil s vozem do stromu


ZLÍNSKO – Deštivé pondělí bylo ve Zlínském kraji plné dopravních nehod. Ani v noci nebyl klid a ještě pár minut před půlnocí byli přivoláni profesionální hasiči ze stanice Zlín k havárii osobního vozidla, se kterým řidič boural při průjezdu lesem z Bohuslavic směrem na Doubravy na Zlínsku.

Po příjezdu hasiči zjistili, že muž je se svým autem doslova „omotaný“ kolem stromu a nemůže se dostat ven. Hasiči ihned stabilizovali vozidlo proti pohybu a zahájili vyprošťovací práce. Během chvíle zraněného muže vytáhli z vraku ven a předali posádce zdravotnické záchranné služby.

FOTOGALERIE…

Foto: HZS Zlínského kraje

Dále hasiči u vozidla provedli protipožární opatření a odpojili autobaterii. Poté asistovali při vytažení vraku z lesa zpět na cestu a na odtahový vůz. Na závěr pořezali poškozený a vyvrácený strom a uklidili silnici. Okolnosti karambolu i nadále vyšetřují dopravní policisté.

Zdroj: HZS Zlínského kraje
(LJ)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz