dobrovolní hasiči HZS Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Sbor dobrovolných hasičů senioři Složky IZS Technika Turistika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Policisté intenzivně pátrají po seniorovi z Klášterce nad Ohří, který by mohl být v ohrožení života! Odešel na houby a už se nevrátil…


KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ – Policisté intenzivně pátrají po seniorovi z Klášterce nad Ohří, který by mohl být v ohrožení života. Od včerejšího dopoledne, kdy odešel na houby do okolí Ciboušova, je nezvěstný. Pokud ho uvidíte, kontaktujte nás na lince 158.

Na akci se podílí více než tři desítky policistů včetně psovodů a vrtulníku. Zapojeny jsou i další složky IZS.

Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po pohřešovaném 69letém muži z Klášterce nad Ohří, který v neděli kolem 11:00 hodin odešel pěšky na houby pravděpodobně do lesů nad chatovou oblast u obce Ciboušov a doposud se nevrátil domů.

Pohřešovaný trvale užívá léky, které zřejmě nemá u sebe, s ohledem na zdravotní stav a další okolnosti by mohl být v ohrožení zdraví nebo života.

Veškeré informace k popisu a totožnosti pohřešovaného naleznete na následujícím odkazu:

Informace k pohřešované osobě (pokud není odkaz aktivní, byla již osoba vypátrána):

Policisté od včerejšího večera po muži intenzivně pátrají, v noci byl nasazen i vrtulník s termovizí, zatím však pátrání nebylo úspěšné. Dnes bude pátrací akce pokračovat.

S poznatky k pobytu nebo výskytu uvedené osoby se, prosím, obracejte na linku 158, případně na nejbližší oddělení Policie České republiky.

Děkujeme za spolupráci.

Autor: por. Mgr. Miroslava Glogovská

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz