Auto-Moto dobrovolní hasiči Doprava HZS Jihočeský Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda Technika tragická nehoda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: Při střetu kamionu s osobním automobilem na Českokrumlovsku zemřeli tři lidé


KAPLICE – Při tragické nehodě na silnici I/13 v Kaplici na Českokrumlovsku zemřeli tři lidé! Střetlo se tam osobní auto s kamionem.

Dnes krátce před 14. hodinou došlo na silnici I/3 v Kaplici k vážné dopravní nehodě. Při střetu osobního a nákladního auta zemřely tři osoby. Dvě z osobního auta a řidič kamiónu. Silnice je v místě nehody zcela uzavřena. U nehody u Kaplice je také člen posttraumatického týmu HZS Jihočeského kraje, který poskytuje pomoc svědkovi nehody.

Řidič Škody Octavie pravděpodobně přehlédl nákladní vozidlo jedoucí po hlavní silnici E55 u Kaplice a došlo ke střetu. Havarovaná vozidla zůstala mimo komunikaci. Při nehodě zemřel i řidič nákladního vozu a zahynuly obě osoby z osobního automobilu. Komunikace zůstala uzavřena. Okolnosti tragické nehody tak i nadále vyšetřují kriminalisté jihočeské policie.

FOTOGALERIE…

Foto: Policie ČR
a HZS Jihočeského kraje

Dvě tragické nehody se čtyřmi zemřelými v Jihočeském kraji je na jeden den hodně vysoký počet! Jezděte bezpečně, obezřetně a berte v potaz panující vysoké teploty…

Autor: Honza Vraný
Foto: Policie ČR
a HZS Jihočeského kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz