Auto-Moto dobrovolní hasiči Doprava drážní hasiči HZS kolejiště Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví železniční trať Zprávy podle krajů ZZS

Během neděle hasiči v Ústeckém kraji vyjížděli k jedenácti dopravním nehodám v souvislosti s deštěm…


ÚSTECKÝ KRAJ – V souvislosti s deštěm vyjížděli během včerejška hasiči v Ústeckém kraji k jedenácti dopravním nehodám. Nejvíce nehod hasiči řešili na Děčínsku, kde vyjížděli celkem k sedmi dopravním nehodám. Ke dvěma nehodám vyjížděli hasiči na Litoměřicku a stejně tak na Lounsku.

Přehled vybraných nehod:

V 15:57 hodin: byla ohlášena nehoda osobního vozu s vlakem na železničním přejezdu v České Kamenici. Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů z hasičské stanice Česká Kamenice a jednotka SŽ Ústí nad Labem. Nehoda se obešla bez zranění jak ve vlaku, kde cestovaly 4 osoby, tak v osobním voze, kde cestovala jedna osoba. Hasiči provedli evakuaci 4 osob z vlaku. Nehoda je v šetření.

V 16:35 hodin: vyjížděla jednotka z hasičské stanice Štětí a JSDHO Lovečkovice k nehodě jednoho osobního vozidla do obce Mukařov. Při nehodě byly zraněny dvě osoby, které skončily v péči ZZS. Hasiči na vozidle provedli protipožární opatření.

FOTOGALERIE…

Jednotka profesionálních hasičů z Varnsdorfu a JSDHO Rybniště zasahovaly v 17:07 hod. v obci Rybniště u čelního střetu dvou osobních vozů. Při nehodě došlo ke zranění dvou osob, které hasiči předali do péče ZZS. Hasiči provedli posyp sorbentem uniklých provozních kapalin a odpojení akumulátorů.

Tři zraněné osoby si vyžádala nehoda osobního vozu s dodávkou na silnici I/9 u Jiřetína pod Jedlovou. Zraněné osoby skončily v péči ZZS. Na místě zasahuje jednotka z hasičské stanice Varnsdorf a JSDHO Dolní Podluží. Právě probíhá vyšetřování nehody a následný vyproštění vozidel a úklid vozovky. Silnice I/9 mezi Varnsdorfem a Svorem uzavřená.

Zdroj: HZS Ústeckého kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz