Auto-Moto Cestování Doprava HZS Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů ZZS

OBRAZEM: Sérii pěti dopravních nehod v rozmezí tří hodin řešili hasiči ve Zlínském kraji


ZLÍNSKÝ KRAJ – Sérii pěti dopravních nehod v rozmezí tří hodin řešili včera odpoledne hasiči ve Zlínském kraji.

U první zasahovaly jednotky profesionálních hasičů ze stanic Slavičín a Zlín v Loučce na Zlínsku, kde krátce po poledni sjel kamion mimo komunikaci a bylo nutné jej vyprostit.

Přesně ve stejnou minutu, tedy ve 12:31 hodin, byla na operační středisko ohlášena také nehoda v Leskovci na Vsetínsku, kam vyjížděli hasiči ze stanice Vsetín k havárii jednoho osobního automobilu se zraněním řidiče.

FOTOGALERIE…

Ve 14:09 hodin byla vyslána jednotka ze stanice Zlín k nehodě osobního automobilu a motocyklu ve Zlíně na ulici Přílucká, a o necelých dvacet minut později vyjížděla další cisterna ze stanice Zlín k havárii osobního vozu do svodidel nedaleko obce Březůvky.

Ve 14:51 hodin pak byla vyslána jednotka ze stanice Uherské Hradiště a dobrovolné jednotky z Koryčan a Buchlovic k dopravní nehodě u obce Stupava, kde bylo podezření na vyproštění dvou zraněných z vozidla, nacházejícího se na střeše mimo komunikaci. Vyproštění se zde naštěstí nepotvrdilo a osoby si do své péče převzali záchranáři.

Zdroj: HZS Zlínského kraje
(PŘ)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz