Krimi LZS Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

KRIMI: Muž podezřelý z otcovraždy v Oldřichově má psychické potíže a před časem mu měly hlasy v jeho hlavě nařídit, aby si pilkou amputoval nohu!


OLDŘICHOV – Kriminalisté i nadále rozplétají rodinnou tragédii, při které v Oldřichově na Teplicku ubodal psychicky nemocný muž svého otce! Podezřelý psychicky nemocný muž byl po otcovraždě umístěn do psychiatrické léčebny! Tam však podle místních obyvatel už dávno patřil.

Policistům i strážníkům je totiž muž s psychickými problémy dobře znám! Opakovaně totiž policejní hlídky u muže kvůli oznámení obyvatel na místě zasahovaly. Naposledy vyjížděly složky Integrovaného záchranného systému ČR do Oldřichova na oznámení, že je tam někdo pořezaný! Údajně slýchával muž podivné hlasy ve své hlavě, které mu měly nařídit aby si pilkou na železo doslova amputoval nohu! Když záchranáři s policisty přijeli na místo, muž údajně nevnímal vůbec žádnou bolest, byl mimo a záchranářům jen řekl, že mu to říkaly hlasy, ať to udělá…

Tentokrát muž vzal nůž a ubodal na dvoře rodinného domu svého otce! Tomu již záchranář nedokázali pomoci. Policisté podezřelého vzápětí zadrželi. Muž byl poté umístěn do psychiatrické léčebny. Policejní vyšetřovatel zadá vypracování znaleckých posudků.

Jak jsme již informovali došlo v Oldřichově na Teplicku k násilnému trestnému činu. Případ si následně převzali krajští kriminalisté a krátce po spáchání trestného činu policisté zadrželi podezřelého muže. Ten po krvavém incidentu skončil na psychiatrii.

Policisté zatím bližší informace nezveřejnila. Obětí se ale měl stát muž, kterého na dvoře rodinného domu ubodal jeho syn. Toho také následně poté kriminalisté zadrželi. Na místě násilného činu zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému ČR včetně vrtulníku leteckých záchranářů. Podle zjištění redakce má podezřelý muž psychické problémy a bohužel se neléčí ani nebere léky. Podle místních obyvatel byla jen otázka času, kdy dojde ve zmíněné rodině k tragédii. Sousedé se tak diví, že muž již dávno nebyl na psychiatrii.

Autor: Honza Vraný

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz