Auto-Moto Cestování dobrovolní hasiči Doprava HZS Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů ZZS

OBRAZEM: Ranní podzimní mlhy potrápily řidiče i ve Zlínském kraji!


UHERSKOHRADIŠŤSKO – A je to tady! Ranní podzimní mlhy už v některých místech Zlínského kraje zahalují silnice. Proto zvyšte svou pozornost a dojeďte bezpečně do svého cíle.

V jednom takovém úseku s mlhou projížděli dnes krátce po šesté hodině ranní tři řidiči, jejichž jízda zde i skončila. S vážnějším zraněním byl do nemocnice odvezen jeden z řidičů. Další dva lidé utrpěli lehká zranění. Provoz na silnici E50 byl v době zásahu složek IZS zastaven.

K nehodě k obci Podolí na Uherskohradišťsku byli vysláni profesionální hasiči ze stanic Uherské Hradiště a Uherský Brod. Hasiči pomohli s transportem zraněného muže do sanitního vozu. Dále u rozbitých aut provedli protipožární opatření a zasypali sorbentem drobný únik provozních kapalin. Jakmile to situace dovolila, odstranili ze silnice vozidla, aby nebránila v průjezdu a uklidili vozovku od střepů a úlomků. Poté byl provoz opět obnoven.

FOTOGALERIE…

Zdroj: HZS Zlínského kraje
(LJ)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz