Auto-Moto Cestování Doprava HZS Krimi Liberecký LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: V Bílém Kostele nad Nisou nepřežil řidič osobního automobilu střet s vozem v protisměru!


Dnes dopoledne krátce po jedenácté hodině přijali policisté oznámení na lince 158 o dopravní nehodě v Bílém Kostele nad Nisou na Liberecku na silnici první třídy číslo I/13. 

Na základě prvotního šetření policisté zjistili, že řidič s osobním vozidlem předjížděl nákladní vůz, přičemž se čelně střetl s protijedoucím vozidlem. Na místo okamžitě vyjely všechny složky Integrovaného záchranného systému ČR. Přes veškerou snahu záchranářů na místě dopravní nehody zemřel řidič jednoho z osobních vozů, které skončilo na střeše. Řidič, který na místě dopravní nehody zemřel, řídil vozidlo předjíždějící nákladní vůz.

Na místě události přivolaní hasiči provedli protipožární opatření. Po zdokumentování dopravní nehody PČR jsme provedli úklid vozovky. Provoz na komunikaci byl obnoven. Při dopravní nehodě došlo ke zranění 3 osob, z toho 1 osoba utrpěla zranění neslučitelná se životem.

K určení příčiny jeho smrti bude nařízena soudní pitva. Veškeré okolnosti této tragické nehody jsou v současné době předmětem probíhajícího šetření.

Vzhledem k probíhajícímu šetření, které provádějí dopravní policisté a kriminalisté z libereckého územního odboru byla silnice v místě dopravní nehody zcela uzavřena.

Autor: nprap. Dagmar Sochorová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz