Jihomoravský Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZUJEME: Pobodání školačky v Brně vyšetřují krajští kriminalisté pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu pokusu na dítěti mladším 15 let


BRNO – Včerejší případ pobodání školačky v Brně vyšetřují krajští kriminalisté z. 1. oddělení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu pokusu na dítěti mladším 15 let.

Ke krvavému útoku došlo včera kolem půl třetí došlo na Táborské ulici v Brně. Po útoku musela být těžce zraněná dívka převezena do nemocnice. Útočníka na místě do příjezdu strážníků zadržel náhodný kolemjdoucí. Ti museli agresivního muže po příjezdu zpacifikovat. Nikomu již nehrozí žádné nebezpečí.

Případ tak nyní vyšetřují krajští kriminalisté z. 1. oddělení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu pokusu na dítěti mladším 15 let. V případě odsouzení mu hrozí trest odnětí svobody v délce 15 až 20 let, případně trest výjimečný.

Autor: Honza Vraný
Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz