Auto-Moto Cestování dobrovolní hasiči Doprava HZS Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda Technika tragická nehoda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů ZZS

AKTUÁLNĚ: Řidič osobního automobilu nepřežil na Zlínsku střet s nákladním vozem


ZLÍNSKO – Policisté na Zlínsku od ranních hodin vyšetřují vážnou dopravní nehodu, při níž zemřel řidič osobního automobilu.

Ten se ve Zlíně – Malenovicích čelně střetl s protijedoucím nákladním automobilem. Po nehodě skončilo nákladní vozidlo na boku! Na místě tragické nehody zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému ČR. Okolnosti střetu tak i nadále vyšetřují policisté.

Vážná dopravní nehoda uzavřela na celé dopoledne silnici ve Zlíně – Malenovicích ve směru na Salaš. K nehodě nákladního vozidla, které skončilo na boku, a osobáku byli vysláni i profesionální hasiči ze Zlína a Otrokovic. V době jejich příjezdu byl řidič náklaďáku v péči posádky zdravotnické záchranné služby. Druhý řidič utrpěl zranění neslučitelná se životem.

Hasiči u vozidel provedli protipožární opatření a zasypali sorbentem uniklé provozní kapaliny. Poté prováděli činnosti pro policisty, kteří vyšetřují okolnosti nehody.

FOTOGALERIE…

Zdroj: HZS Zlínského kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz