Auto-Moto Doprava Karlovarský Krimi Policie Pomáháme Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

HRDINOVÉ DNE: Policisté v Karlových Varech včasnou resuscitací zachránili život řidičce!


KARLOVY VARY – Toto jsou policisté z obvodního oddělení Karlovy Vary – město pprap. Daniel Blahník a nstržm. Josef Hraše. V Karlových Varech společně se záchranáři Zdravotnické záchranné služby resuscitovali devětačtyřicetiletou ženu. Přibližně po deseti minutách se u ženy podařilo obnovit životní funkce.

V úterý 10. října letošního roku krátce před osmnáctou hodinou v Karlových Varech byla na žádost Zdravotnické záchranné služby vyslána hlídka policistů z obvodního oddělení Karlovy Vary – město k asistenci u devětačtyřicetileté pacientky.

Poté, co policisté pprap. Daniel Blahník a nstržm. Josef Hraše dorazili k vozidlu Zdravotnické záchranné služby, žena, která se nacházela ve vozidle, přestala projevovat známky životních funkcí. Policisté společně se záchranáři okamžitě začali s nepřímou masáží srdce. Přibližně po deseti minutách se jim podařilo společně se záchranáři u ženy obnovit životní funkce. Devětačtyřicetiletá žena byla následně převezena do nemocnice.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz