Auto-Moto Cestování dobrovolní hasiči Doprava HZS Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů ZZS

Osobní automobil skončil po nehodě v zelném poli na Uherskohradišťsku na střeše…


UHERSKOHRADIŠŤSKO – Půl hodiny po poledni byly vyslány dvě jednotky hasičů k havárii osobního vozidla Renault Megan, se kterým řidič, jedoucí po silnici mezi Uherským Ostrohem a Ostrožskou Lhotou na Uherskohradišťsku, sjel mimo silnici a převrátil se na střechu do zelného pole.

Kolem jedoucí svědci pomohli zraněnému řidiči rozepnout bezpečnostní pás a dostat se ven z vozidla. Profesionální hasiči ze stanice Veselí nad Moravou ihned po příjezdu poskytli muži první předlékařskou pomoc a následně ho předali posádce zdravotnické záchranné služby, která po ošetření muže převezla do nemocnice k dalšímu vyšetření. Dále na místo přijeli hasiči ze stanice Uherské Hradiště, kteří u vozidla provedli protipožární opatření a následně asistovali s naložením rozbitého automobilu na vůz odtahové služby.

FOTOGALERIE…

V době zásahu složek IZS hasiči usměrňovali v místě havárie dopravu, kdy provoz byl sveden kyvadlově do jednoho jízdního pruhu.

Zdroj: HZS Zlínského kraje
(LJ)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz