Auto-Moto Cestování Doprava HZS Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda Středočeský Technika tragická nehoda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: Řidič na Mladoboleslavsku nepřežil nehodu osobního automobilu


MLADOBOLESLAVSKO – K havárii osobního automobilu, který po nárazu do silného stromu mezi obcemi Horní Bousov a Kněžmost skončil převrácený v křoví, operační důstojník vyslal profesionální jednotku z hasičské stanice Mnichovo Hradiště.

V rámci mezikrajské spolupráce vyjela také dobrovolná jednotka Sobotka, která je předurčena pro zásahy u dopravních nehod. Podle oznamovatele bylo vozidlo hodně zdevastované a zaklíněný řidič nejevil známky života.

FOTOGALERIE…

Vzhledem k husté tmě nebylo možné rozpoznat, zda uvnitř vraku není ještě někdo další. Po příjezdu zdravotnické záchranné služby lékař potvrdil exitus řidiče, na ohledání těla byl povolán koroner. Hasiči i za pomoci termokamery prozkoumali hustý porost kolem místa nehody a nejbližší okolí, ale jinou osobu už nenašli. Po příjezdu dopravní policie a koronera pak nasvítili celý prostor a asistovali při vyšetřování. Na vyproštění usmrcené osoby museli použít hydraulické zařízení. Zásah byl ukončen včera před pátou hodinou.

Zdroj: HZS Středočeského kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz