Jihočeský Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Technika vražda Z domova Zahraničí Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

VRAŽDA: Turista nalezl zavražděnou ženu na hřbitově v Pohoří na Českokrumlovsku! Pachatel stále uniká


ČESKOKRUMLOVSKO – Kriminalisté na Českokrumlovsku vyšetřují vraždu! Tělo ženy bez známek života nalezl turista v sobotu na hřbitově v Pohoří na Šumavě!

Policisté hledají svědky, turisty i řidiče, každého, kdo se zde pohyboval od čtvrtka do soboty. Rakouští policisté aktuálně hledají podezřelého muže. Závažný zločin propojil o víkendu české a rakouské kriminalisty. Rakouští kriminalisté aktuálně pátrají po podezřelém muži. Ten je podezřelý z vraždy ženy. Je na pohybu a hledán policisty.

Zavražděnou ženu nalezl náhodný turista v sobotu kolem poledne na hřbitově v Pohoří na Českokrumlovsku, na české straně hranice. Jihočeská mord parta rozjela ihned pátrání. Kriminalisté provedli ohledání těla, místa nálezu i širšího okolí. Nařízena byla soudní pitva. Ta potvrdila násilnou smrt. Jak se tělo zavražděné dostalo na hřbitov v Čechách, není jasné.

FOTOGALERIE…

Foto: Policie ČR

Kriminalisté proto žádají širokou veřejnost o pomoc. Každý, kdo se pohyboval v okolí Pohoří, zvlášť kolem hřbitova nebo na silnici Pohořím na Šumavě vedoucí až ke státní hranici a  má ve vozidle palubní kameru, ať kontaktuje policisty na lince 158. Důležití jsou i turisté, kteří na Pohoří nebo v jeho okolí fotografovali, také oni ať kontaktují policisty. Kriminalisty zajímá období od čtvrtečního večera (26. 10. 2023) minulý týden do sobotního poledne. Jde o velmi závažný zločin a kriminalisté prověří každou stopu.

Autor: mjr. Mgr. Jiří Matzner

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz