Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Policisté intenzívně pátrají po pohřešovaném muži z Ohrobce! Neviděli jste ho někde?


OHROBCE – Policisté intenzívně pátrají po 50letém Janu Marchalovi z Ohrobce (Praha-jih). Muž trpí epilepsií, na kterou užívá léky a vzhledem k tomu, že je u sebe nemá, je zde důvodná obava o jeho život a zdraví. Pokud pohřešovaného uvidíte, kontaktujte policisty na lince 158.

Středočeští kriminalisté pátrají po 50letém Janu Marchalovi z Ohrobce, který vzhledem k jeho zdravotnímu stavu může být v ohrožení života.

Pohřešování oznámila jeho sestra pražským policistům 9. listopadu. Jan Marchal je vysoký asi 173 cm, střední postavy. Na sobě měl mít naposledy světlé kalhoty, černou péřovou bundu s kapucí (na kapuci jsou dva reflexní pásky), šedou šálu a černou čepici. Vzhledem k tomu, že muž trpí epilepsií, na které užívá léky a ty s největší pravděpodobností s sebou nemá, je zde důvodná obava o jeho život a zdraví.

Pohřešovaný byl naposledy svou sestrou v kontaktu 8. listopadu večer. Tentýž večer navštívil restauraci v centru Prahy, odkud se poté nechal odvést řidičem taxi služby do místa bydliště v Ohrobci. Nicméně 9. listopadu, v čase 00:50 hodin, byl Jan Marchal kontrolován policejní hlídkou v obci Březová-Oleško, kdy byl v pořádku, bez jakéhokoliv protiprávního jednání. Od té doby již vidět nikde nebyl a domů se nevrátil.

Jelikož může být Jan Marchal v ohrožení života, obracíme se na veřejnost s žádostí o pomoc. Pokud muže uvidíte nebo máte jakékoliv informace o jeho pohybu, kontaktujte nás na lince tísňového volání 158. Děkujeme všem za sdílení pátrací relace.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz