Auto-Moto Cestování dobrovolní hasiči Doprava HZS Královehradecký Krimi Městská policie Pátrání Policie požár Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda Technika tragická nehoda vražda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZACE: Žena z havarovaného auta, které na Hradecku po nárazu do stromu shořelo, byla zavražděna! Ve voze zemřel i její manžel…


HRADCKO – Nález dvou těl v havarovaném ohořelém automobilu na silnici mezi obcemi Roudnice a Homyle na Hradecku má mnohem tragičtější rozuzlení! Žena, kterou hasiči po nehodě auta nalezli, totiž zemřela násilnou smrtí! Podle policistů ji zřejmě zabil její manžel a pak s vozem narazil do stromu. Vozidlo následně shořelo a v něm uhořel řidič i žena!

Ohledáním těl na místě policisté zjistili, že jedna osoba byla násilně usmrcena. Šetřením se prokázalo, že 38letý muž – řidič vozidla usmrtil několika bodnořeznými ranami svou 37letou manželku, kterou naložil do auta, a poté s největší pravděpodobností úmyslně narazil do stromu, čímž došlo k jeho usmrcení a následnému požáru vozidla.

Policisté zahájili trestní řízení pro zvlášť závažný zločin vražda a přečin poškození cizí věci. Jelikož nelze stíhat osobu zemřelou, bude případ po prošetření pravděpodobně odložen.

PŮVODNÍ ZPRÁVA: Dne 10.listopadu krátce po 14.30 na silnici mezi obcemi Roudnice a Homyle došlo k havárii osobního vozidla, při které na místě zemřely dvě osoby. Ze zatím neznámých příčin vozidlo vyjelo mimo vozovku, kde narazilo do vzrostlého stromu. Na místě zasahovaly všechny složky IZS. Jelikož silnici museli policisté zcela uzavřít, provoz z obou směrů odkláněli na jiné trasy. Provoz na silnici znova obnovili až v 22 hodin.

Přesná příčina havárie je předmětem dalšího šetření hradeckých policistů.

Autor: por. Iva Kormošová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz