dobrovolní hasiči Doprava HZS Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

OBRAZEM: Hasiči likvidovali požár uskladněných stavebních panelů v areálu firmy KOVODEMONT CZECH a.s. v Komořanech na Mostecku


MOSTECKO – Hasiči ze stanice Most a Litvínov, podniku ORLEN Unipetrol RPA, Severní energetická Komořany a United Energy Komořany (IV) a dobrovolní hasiči obcí Braňany, Litvínov, Most – Rudolice, Obrnice a Želenice likvidovali požár uskladněných stavebních panelů v areálu firmy KOVODEMONT CZECH a.s. v Komořanech na Mostecku.

K uhašení hořící izolační pěny ve stavebních panelech hasiči použili tři vodní proudy „C“. Zaměstnanci firmy pomáhali těžkou technikou rozebírat naskladněné panely. Požár se hasičům podařilo likvidovat 13. 11. 2023 ve 2:50 hodin po závěrečné kontrole pomocí termokamery. Z důvodu velkého zakouření byl zásah prováděn v dýchací technice.

Pro zajištění dostatečného množství hasební vody byla využita kyvadlová dálková doprava vody pomocí cisteren ze tří kilometrů vzdáleného vodního zdroje. Při zásahu nedošlo ke zranění. Příčina vzniku požáru a škoda jsou v šetření.

FOTOGALERIE…

Zdroj: HZS Ústeckého kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz