Auto-Moto Cestování dobrovolní hasiči Doprava HZS Krimi Liberecký LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

OBRAZEM: Při střetu kamionu s osobním automobilem a silnici I/14 v Liberci – Kunraticích byla jedna osoba letecky transportována do nemocnice


LIBEREC – U střetu kamionu s osobním automobilem na silnici I/14 v Liberci – Kunraticích včera odpoledne zasahovali hasiči ze stanice Jablonec nad Nisou a Liberec. Na místo vyjely všechny složky Integrovaného záchranného systému ČR včetně vrtulníku leteckých záchranářů.

Jednu zraněnou osobu z havarovaného vozidla přivolaní hasiči museli vyprostit a následně byla transportována letecky do nemocnice. Komunikace byla po dobu zásahu záchranářů uzavřena.

Hasiči ze stanice Jablonec nad Nisou uniklé provozní kapaliny po dopravní nehodě zasypali sorbentem. K místu se poté dostavila odtahová služba jak pro odvoz osobního, tak pro odvoz nákladního automobilu. Okolnosti vážné nehody vyšetřují dopravní policisté.

FOTOGALERIE…

Zdroj: HZS Libereckého kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz